Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

marți, 14 august 2012

JERTFA SUPREMĂ

   

Din dragoste creștinească , fiecare încearcă să fie , să devină mai bun . Ca oameni , căutăm mereu să ne identificăm cu modele de viață autentică , dar nu totdeauna ne și reușește , deoarece nu avem îndeajuns curaj să fim noi înșine . De aceea atitudinea noastră trebuie să fie una precisă , pentru că atunci când decidem să acționăm într-un anume fel , să fie la modul radical : să ne transforme pe noi și să-i inspire și pe alții . 

A te dărui altora , înseamnă să-ți abandonezi calea proprie pentru o cauză , un ideal mai mare . Și astăzi mai mult de cât oricând , exemplul de sacrificiu al preotului Maximilian Maria Kolbe , care din dragoste pentru aproapele său , într-o zi de 14 august a anului 1941 , a ales să salveze viața unui deținut condamnat la moarte . Înflăcărat de iubire față de Fecioara Neprihănită și plin de râvnă în dăruirea vieții pentru mântuirea sufletelor , din dragoste i-a slujit pe oameni cu inima vrednică de deveni asemenea lui Cristos până la moarte . 

     Exemplul lui Maximilian Maria Kolbe , care a fost  vrednic să-și dea viața pentru altcineva , a fost un mod de a realiza mântuirea și sfințirea unui număr cât mai mare de suflete . S-a dăruit într-u totul Neprihănitei Fecioare Maria , conștient fiind că prin Ea , v-a obține milostivirea lui Dumnezeu , iar consacrandu-se Ei , v-a deveni instrument al milostivirii divine , așa cum a fost Ea , în mâinile lui Dumnezeu . 

Prin eroismul său , a rupt rezistența păcatului , arătându-și adevărata credință , câștigând libertatea spiritului și veșnica cunună a sfințeniei , zburând la cer  !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu