Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

duminică, 26 august 2012

Madonna Neagră de Czestochowa



           Duminică 26 August 2012 - Sf. Fec. de Czestochowa

                                       " Madonna Neagră " 

                                                   Polonia 

 

   Muntele Luminos (Jasna Gora) , Sanctuarul din Częstochowa , are  ca icoana și altarul dedicat Modonei Negre cu Pruncul , de tradiție medioevală bizantină . Icoana este adusă în anul1382 , de Prințul Ladslau de Opole , care a și construit orașul pe această colină .


    O Maică a Bisericii , de pe Muntele Luminos , împreună cu corurile de îngeri și sfinți patroni , înaintea prezenței Tale , cu umilință venim să te venerăm . De secole , Maică a lui Dumnezeu , în Sanctuarul din Jasna Gora , loc al milostivirii Tale , împarți tuturor minuni și haruri . Privește și la inimile noastre care ți le prezentăm astăzi ca omagiu de iubire și te venerează cu drag . Trezește în noi dorința sfințeniei , formeazăne ca adevărați apostoli ai credinței și întărește în noi dorința de a iubi Biserica .  

Suntem înaintea Ta , să-ți cerem harul atât de dorit de noi .......... 

O Maică a lui Dumnezeu , în mâinile Tale , mă abandonez și mă încredințez , împreună cu toți cei dragi mie . În Tine ne încredem , siguri de mijlocirea Ta , pe lângă Fiul Tău , înaintea Prea Sfintei Treimi . Amin .

Sub ocrotirea Ta , ne refugiem , Sfântă Maică a lui Dumnezeu : privește la noi cei care suntem neajutorați . 

Doamna noastră de pe Muntele Luminos ( Jasna Gora ) , roagă-te pentru noi !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu