Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

sâmbătă, 27 octombrie 2012

ÎNCREZĂTORI ÎN IUBIREA ȘI BUNĂTATEA LUI DUMNEZEU

   Cu toate limitele noastre și propriile certitudini , viața noastră cu toate riscurile și toate situațiile ei dramatice din lumea de astăzi , ne arată că este loc și pentru o realitate pozitivă , fiind încrezători că tot ceea ce ne înconjoară reprezintă  frumosul unei eredități care ne onorează . Sunt multe urme și trăsături oferite nouă de înaintașii noștrii și pentru ca să știm să le purtăm mai departe celorlalți , avem nevoie să ne înconjurăm de tot ceea ce este sănătos și să eliminăm orice gând și comportament rău .  Uneori uităm să mai aprofundăm frumusețile din jurul nostru și de aceea trăim și luăm decizii la întâmplare . Temerile noastre să le înlocuim cu bucurii și cu siguranță vom fi încrezători și mai liniștiți . Pentru a trăi într-o lume mai bună , trebuie să rămânem într-o stare pozitivă de optimism , pace și recunoștință .Viaţa nu trebuie să ne descurajeze .


  Să înfruntăm viaţa cu ardoare şi entuziasm !


 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu