Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

luni, 22 octombrie 2012

MARELE PREOT CARE I-A PLĂCUT LUI DUMNEZEU

 
 

„ Sunt fericit , fiți și voi la fel . Nu vreau lacrimi . Să ne rugăm împreună cu satisfacție . Fericit mă încredințez Fecioarei ” .
(  scrisoare încredințată secretarului său , Stanisław Dziwisz  )
Papa Karol Józef Wojtyła născut la 18 mai 1920 , Wadowice , Polonia  și care a plecat dintre noi la 2 aprilie 2005 , Vatican) , a fost papă al Bisericii Catolice – episcop al Romei – și suveran al Vaticanului ales în 16 octombrie 1978 - și a slujit până în aprilie 2005 ; a condus Biserica Catolică , făcand-o să crească in har  ! A îmbunătăţit relaţiile Bisericii Catolice cu celelalte Bisericii și a reușit atât de multe , dăruindu-se cu iubire si responsabilitate .
  Pontificatul său de 26 ani (octombrie 1978 – aprilie 2005) , a fost insemnat cu multe noutati , participand ca membru deplin sau ca observator în diverse organizații internaționale și regionale . Cele mai multe din vizitele sale internaționale au fost realizate în dublă calitate , de Șef de Stat și de Șef al Bisericii Catolice . Deși declara că predică Evanghelia și nu Democrația , intervențiile sale au constituit totdeauna un pericol pentru regimurile dictatoriale și într-adevăr , a susținut mișcările dizidente din fostul bloc sovietic , în special sindicatul „ Solidarność ” din Polonia și a jucat astfel un rol hotărâtor în prăbușirea imperiului comunist din răsăritul Europei la sfârșitul anilor 80 .

Pe 1 mai 2011 , a avut loc Beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea  la numai 6 ani de la moartea lui .
 Întăriți de învățătura sa , am primit în dar fiecare o atenție specială .  
 A slujit pe Dumnezeu , omul și omenirea întreagă !
 Fer. Ioan Paul II , Papă , Roagă-te pentru noi !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu