Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

duminică, 25 noiembrie 2012

CRISTOS , REGELE UNIVERSULUI





                     Vie Împărăția Ta , Doamne Cristoase ! 
Eu pentru aceasta m-am născut şi pentru aceasta am venit în lume , ca să dau
mărturie despre adevăr. Oricine este din adevăr ascultă glasul meu . Viaţa lui Cristos este o mărturie a comuniunii cu Tatăl , iar această comuniune , tocmai pentru că nu se frânge niciodată , este viaţa veşnică : viaţa care nu încetează este adevărul , adevărul este ceea ce rămâne , care nu dezminte , nu înşeală , ci spune fidelitate . Acesta este Cristos Rege , care prin comuniunea sa , salvează oamenii de solitudinea şi de izolarea în care sunt din cauza păcatelor , fiind o turmă împrăşiată dar adunată de Cristos cu darul său şi uniţi cu el , pentru prezentare Tatălui . Împărăţia lui Dumnezeu este prezentă în mod tainic în Biserică , germen şi început al acestei împărăţii pe pâmânt . Până la venirea din urmă a lui Cristos în slavă , credincioşii îl invocă în rugăciuni şi îl preamăresc în solemnităţi pe Isus Cristos , regele Universului , care este credinţa speranţa şi iubirea oamenilor .
Pe Cristos , îl vor adora toți regii pământului și toate nea­murile îi vor sluji !
    Îngerii și sfinții , fără încetare , preamăresc și cântă slava ta cea mare , și din pieptul nostru cântecul răsună . Îți cântăm din inimi și cu voie bună .
El va judeca lumea cu dreptate și popoarele cu nepărtinire !
Dumnezeule atotputernic și veșnic , care ai voit să refaci toate în Fiul tău preaiubit  Regele Universului  dă-ne te rugăm , harul ca toată făptura , eliberată din robie , să slujească maiestății Tale și să te laude într-un glas , fără încetare . Amin .



              Plin e cerul şi pământul 
               de mărirea slavei tale !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu