Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

joi, 1 noiembrie 2012

FIȚI DESĂVÂRȘIȚI


Să te laude pe tine , Doamne , toate lucrările tale și sfinții tăi să te binecuvânteze !
Astăzi în Sărbătoarea Tuturor Sfinților , Biserica aduce un omagiu solemn celor care și-au desăvârșit viața pământească și se bucură veșnic de slava cerului .
În Evanghelia după Matei scrie : " Fiţi desăvârşiţi , precum este desăvârşit Tatăl vostru ceresc " ( Matei 5,48 ) .
Toți suntem chemați la sfințenie , trăind cu dreptate și în iubire , împlinindu-ne datoriile zilnice și respectând voința divină . Să ne încadrăm cu toții în lumina eternității , înfăptuind totul din dragoste pentru Dumnezeu și aproapele , pentru a ne bucura astfel , fiecare de bucuria cea veșnică .
Doamne , cât de minunat este numele tău , pentru că i-ai încununat pe sfinții tăi cu cinste și mărire și i-ai așezat peste lucrările mâinilor tale .
Pe tine te mărește Doamne , corul preaslăvit al tuturor sfinților !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu