Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

joi, 14 martie 2013

<< HABEMUS PAPAM ! >>

   
 habemuspapm2                          







   La ora locală 19.06 (20.06 , ora României) , în seara de miercuri 13 martie 2013 , în a doua zi de conclav , de pe faimosul coş de la Vatican a ieşit fum alb , semn către lumea întreagă că a fost ales noul papă .
Annuntio vobis gaudium magnum :
habemus papam!
Cel de-al 266-lea papă al Bisericii Catolice este :
Jorge Mario Bergoglio ,
care şi-a luat numele de
<< Francisc >> 
Se trage dintr-o familie cu cinci copii: tatăl feroviar , mama casnică . Are 43 de ani de preoţie, 20 de ani de episcopat şi 12 ani de cardinalat.Primele cuvinte adresate de Episcopul Romei , Papa Francisc , de la balconul binecuvântărilor: Fraţi şi surori , bună seara .Voi ştiţi că datoria Conclavului este de a da un Episcop Romei . Se pare că fraţii mei cardinali s-au dus să-l ia la capătul lumii , dar iată că suntem aici . Vă mulţumesc pentru primire . Comunitatea diecezană de Roma îşi are propriul episcop .


Înainte de toate aş vrea să fac o rugăciune pentru episcopul nostru emerit Benedict al XVI-lea . Să ne rugăm cu toţii pentru el , pentru ca Domnul să-l binecuvânteze iar Maica Domnului să-l protejeze .
Tatăl nostru ….
Bucură-te Marie …
Slavă Tatălui …
  Şi acum începem acest parcurs , episcop şi popor , acest parcurs al Bisericii din Roma , cea care prezidează în caritate toate bisericile; un parcurs de fraternitate , de iubire , de încredere unii în ceilalţi , să ne rugăm întotdeauna pentru noi şi unii pentru ceilalţi .
   Să ne rugăm pentru întreaga lume , pentru ca aceasta să devină o mare fraternitate .Vă doresc ca acest parcurs al Bisericii pe care-l începem azi şi care mă va ajuta – cardinalul meu vicar este aici – să fie fructuos pentru evanghelizarea acestui atât de frumos oraş .
Şi acum aş vrea să dau binecuvântarea , dar înainte de toate vă cer o favoare . Înainte ca episcopul să binecuvânteze poporul , vă cer să vă rugaţi , pentru ca Domnul să mă binecuvânteze : rugăciunea poporului care cere binecuvântare pentru episcopul său .
Faceţi în tăcere această rugăciune 

pentru mine ” . 
Fraţi şi surori ,Vă las . Multe mulţumiri pentru primire .
Rugaţi-vă pentru mine şi pe curând . 
Ne vedem în curând . Mâine vreau să mă duc să mă rog Maicii Domnului, pentru ca să protejeze întreaga Romă .
Noapte bună şi odihnă plăcută !

                 http://media01.radiovaticana.va/imm/2_0_671874.jpg








 
                                
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu