Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

sâmbătă, 20 aprilie 2013

CUM TREBUIE SĂ FIE BISERICA ?

 Immagine

Biserica , are ca fundament solid credinţa şi iubirea . Pentru a putea fi toţi o singură inimă şi un singur suflet , suntem chemaţi fim , rămânem credincioşi faţă de origini , adică de Cristos şi de Biserică
  Blândeţea , limbajul şi smerenia Papei Francisc , face ca Biserica trăiască o nouă primăvară a evanghelizării . Exemplul pe care îl dă tuturor ne schimbă .   
" Cuvântul lui Dumnezeu trebuie primit cu inima smerită ; ideologiile au falsificat Evanghelia " , ne aminteşte Sf. Părinte .
Credinţa este un dar a cărui primire începe odată cu întâlnirea lui Isus , Persoană reală şi nu un „ dumnezeu-spray ” , a spus Papa .
Evanghelizarea , înseamnă a da ," vestea cea bună " , dar dacă nu trăim o credinţă autentică şi nu vrem fim creştini adevăraţi , trăim împreună adevărată bucurie a vieţii , ce se cheamă facem ?
Bucuria credinţei este bucuria de a-l fi întâlnit pe Isus , bucuria pe care doar Isus ne-o dă , bucuria care ne dă pacea : nu cea pe care o dă lumea , cea pe care o dă Isus . Aceasta este credinţa noastră . Credem în Domnul care face să crească această credinţă ce ne întăreşte , ce ne umple de bucurie , ce începe întotdeauna cu întâlnirea cu Isus şi continuă mereu în viaţă cu mici întâlniri zilnice cu Isus ”. 
  Vocea lui Isus , a spus Papa , trece prin minte dar ajunge la inima noastră , pentru că Isus caută convertirea noastră . Cuvântul lui Isus ajunge la inimă pentru că este Cuvânt de iubire , este un cuvânt frumos şi duce la iubire , ne face să iubim.
Să ne rugăm astăzi pentru Biserică , pentru ca Domnul să ne elibereze de orice interpretare ideologică şi să deschidă inima Bisericii , a Maicii noastre Biserici , la Evanghelia simplă , la acea Evanghelie curată care ne vorbeşte de iubire , care aduce iubire şi este atât de frumoasă !
                         




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu