Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower Sunflower

Recitiamo la Coroncina della Divina Misericordia

ROMANIA

image Romania

CATOLICAMENTE

Imagini pentru sacri cuori di gesù e maria

Iubiţi-vă unii pe alţii ,

pentru ca Dumnezeu ,

să poată trăi în inimile voastre !

Binevoieşte a călăuzi şi a sfinţi , a stăpâni şi a cârmui astăzi , Doamne Dumnezeule , împărate al cerului şi al pământului , minţile şi trupurile noastre, simţămintele , cuvintele şi faptele noastre în legea ta şi în înfăptuirea poruncilor tale , ca să ne învrednicim , cu ajutorul harului tău , a fi mântuiţi şi liberi acum şi în veşnicie . Amin .

BUN VENIT !

Imagine similară

CRISTOS A ÎNVIAT !

marți, 21 mai 2013

SFÂNTA ELENA - ÎMPĂRĂTEASĂ !


-------------------------------------------------------
 Rugăciune către Sfânta Elena 
-------------------------------------------------------
 Sfânta Elena , tu ai fost chemată de Dumnezeu de la o condiție umilă la marea demnitate de împărăteasă  dar bunăstarea materială și onorurile pe care le aduce acest titlu nu te-au făcut să uiți că darurile lui Dumnezeu trebuiesc folosite spre slava lui și binele oamenilor . Viața ta de dăruire în slujirea aproapelui ți-a pricinuit multe greutăți , dar tu nu te-ai descurajat , căci Dumnezeu te-a înzestrat cu o dragoste puternică pentru Crucea pe care a murit Mântuitorul ; ai căutat-o ,  ai găsit-o și ai propus-o spre cinstire oamenilor . 
Dobândește-ne , te rugăm și nouă de la Dumnezeu acea dragoste înflăcărată față de Isus cel Răstignit , pentru ca astfel semnul Crucii să fie și pentru noi un mijloc de mântuire și calea care să ne ducă la Tatăl ceresc . Amin .    

[@flowerpink]  SFÂNTA  ELENA [@flowerpink]

ROAGĂ-TE PENTRU NOI !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu